zondag 19 augustus 2012

Twee zomerrokjes

Ondanks het vreselijk warme weer ben ik gister toch even naar de lapjesmarkt geweest met mijn vriendinnetje. Met superleuke stofjes en best veel couponnetjes gingen we nog heel even de bakker langs (wat echt een geweldig leuk klein en ouderwets bakkertje is) Daar haalde we een lekker broodje en nog veel lekkerder stukje chocoladetaart!! helaas geen foto, was op voor we er erg in hadden...

Dit is mijn buit:



Links twee tricot's en daarnaast een katoen voor een Elodie voor Esmee. Een rits en wat bandjes.

Na een ochtendje werk ben ik weer twee rokjes rijker! Gewoon lekker makkelijk A lijn uit het boek van Mme Zsa zsa!! Ik heb ze wel wat ingekort want het is immers snoeiheet buiten!

Ik vind het altijd een ramp om tricot netjes op elkaar te krijgen als je het wilt uitknippen en bedacht vanochtend dit:


Kleine wasknijpers van de Hema (bij het knutselspul) werkte reuze handig!!

Dit is het resultaat: ( vandaag geen hoofd op de foto want zover was ik nog niet :-)



Ik ben er heel blij mee!! Nu nog even bedenken welke ik zo aan zal trekken...

Tot snel,

Liefs Marcella

donderdag 16 augustus 2012

Lekker op tijd een agenda voor 2013

En niet zomaar een agenda, nee............


Die van Eline's huis!! Ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

Aankomende zaterdag ga ik met mijn (bijna) hoogzwangere vriendinnetje naar de lapjesmarkt in Utrecht!! We gaan voor stofjes voor de lakentjes en ik graag nog een rok voor mezelf maken en een Elodie voor Esmee. Weer genoeg te doen dus...

Tot snel,

Liefs Marcella

zaterdag 11 augustus 2012

Pay it forward en Mei tai

Poe jeetje dat heeft even geduurd maar hier dan eindelijk weer een leuk blogje met leuke foto's!

Enige tijd geleden kon ik op de valreep nog net als laatste mee doen met het pay it forward project van Mimi's en vorige week lag er een spannende enveloppe op de mat...


Dat kon maar een ding zijn!! Pay it forward!! De inhoud is nog veel leuker!!


Een lief kaartje, handige toilettasje, diy Mimi's portemonneeke en een stukje folie voor een I spy bag. Je snapt natuurlijk hoe ontzettend blij ik hiermee was! Nogmaals heel erg bedankt Mimi!!! En omdat het niet voor niks een pay ik forward project is zal ik eens diep nadenken wat ik ga forward pay-en.... Hoe mijn blog maar in de gaten!!!

Ik heb het portemonneeke vandaag afgemaakt... Ik wil nog een klein bloempje op de zijkant doen!!



En dan...... heb ik deze week (oke twee avonden) een Mei Tai gemaakt. Dit is een superhandige draagzak die je op drie manieren kan gebruiken. Op je buik, rug en heup. De handleiding vond ik hier.

En zeg nou zelf, is die niet schattig?? (ik draag hem hier alleen even voor de show want heb nogal last van mijn rug...)



En ik moet zeggen dat ie niet heel zwaar draagt en het zit comfortabel!!  Ik heb de banden gevoerd met fleece!! Jasmijn zat er wel lekker in geloof ik, lekker met haar speentje en een beetje om je heen kijken.

De binnenkant is ook blauw net als de banden en heb ik een hartje van de gebloemde stof genaaid zodat manlief niet met een hele roze drager loopt :-)

Fijn weekeind nog en tot snel!

Liefs Marcella


vrijdag 3 augustus 2012

And the winner is....

Alle 14 namen in een bakje en Kyra trekt er één (met ogen dicht)...


...


Judith van Liefs Judith!!! Van harte!! Wil je mij je adres even mailen?? (meetjelief@live.nl)

En voor de rest geef niet op!! De volgende give-away doe ik bij 50 volgers!!

Liefs Marcella

Legging, stempel en laatste kans voor de give-away!

Van de week heb ik een legging gemaakt voor Jasmijn middels deze blog, zo heb ik er al eens eerder een gemaakt en het is echt ontzettend makkelijk. Het shirtje kocht ik vorig jaar bij de Primark en kon er steeds niks leuks onder vinden. Dus maakte ik het zelf!!



Onderaan naaide nog een zilver strikje, schattig toch?


Na alle leuke stempels die ik zag in blogland besloot ik zelf een gokje te wagen! En ik moet zeggen... wat leuk en simpel om te doen!! De eerste af er zullen vast nog wel een aantal volgen. In ieder geval die met de namen van de meisjes. Trouwens voor tips en adviezen van je kijken op You Tube maar ook via deze site.



Tot vanmiddag 16.00 uur hebben jullie de tijd om te reageren op mijn give-away!! Om 16.00 uur zal de jury de gelukkige winnaar bekend maken!!

Spannend spannend!!

Tot vanmiddag!

Liefs Marcella