dinsdag 27 november 2012

Griep...

Die griep houd me al in zijn greep sinds vrijdag... Echte hele erge griep!! Zo ziek ben ik nog nooit geweest.

Vandaag gaat iets beter en dat houd in dat ik niet continu hoofd,- oor,- keel,- en buikpijn heb. De koorts is gezakt maar ben nog steeds misselijk en zooo moe. Als ik de trap oploop ben ik al buiten adem...

De giveaway is nog niet vergeten hoor!! Maar wil ik graag wat moois van maken zodra ik weer beter ben.

Liefs Marcella

dinsdag 20 november 2012

Ja gelukt!!

Lieve volgers, het is gelukt!!

Wat leuk dat er zoveel nieuwe volgers zijn bij gekomen! Ik ga van het weekeind aan de slag met de leuke giveaway!! Dus blijf kijken...

Ondertussen ga ik nu een sluier maken voor het Sinterklaasfeest op school maken en ben ik druk met het voorbereiden van het breien van een heuse poncho!! Ik krijg hulp van een vriendin, want ik ben echt geen held met breien.... Ondertussen zag ik ook een allerschattigste mini poncho... Hopelijk krijg ik de smaak te pakken en brei ik er gelijk nog een voor Jasmijn.

Kijk voor leuke poncho-patronen (en nog veeeeeeeeeeeel meer) op Drop design

Tot snel!!!

Liefs Marcella

maandag 19 november 2012

Nog maar....


Volgers en het is tijd voor de giveaway!!

Wie maakt me los ;-)

Liefs Marcella

zondag 18 november 2012

Dit was het resultaat....

Zoals beschreven in mijn vorige blogje zag ik een beetje op tegen het feestje.. Gelukkig is alles reuze mee gevallen de kindertjes hebben heerlijk geknutseld!


Op zaterdag heb ik nog een speciale taart gemaakt, ideetje kwam van Pinterest en was een groot succes!! Ik haalde kant en klare bodem bij de Appie en vulde deze met jam, slagroom, frambozen (uit de vriezer) en stukkjes witte chocolade :-) Deze smeerde ik af met slagroom en legde er toen een papieren vijf op zodat de  sprinkels erover konden. Dit was het resultaat, een heerlijke taart!!!


Kyra is enorm verwend en gelijk al druk met haar nieuwe Lego Friends:


En nu de rust weer een beetje terug is kunnen we eindelijk weer wat leuks maken (ideetje genoeg)

Fijn weekeind allemaal!!

Liefs Marcella


donderdag 8 november 2012

Al bijna vijf!!

Zaterdag wordt Kyra 5 jaar!! Het is zo ontzettend cliché maar wat gaat de tijd snel!! Ook ik ben al vijf jaar mama.... (terwijl ik me niet al vijf jaar ouder voel?!)

Maar reden genoeg om feest te vieren!! Morgen mag ze trakteren op school en haar partijtje vieren! Met het eerste hebben we ja al die jaren kdv wel wat ervaring opgedaan maar dat partijtje baart me toch wel een beetje zorgen (wel op een goede manier hoor) Morgen hebben we dus zes vrolijke kindertjes in huis!

Eerst dus maar trakteren, de mand staat klaar!


Gezellige tasjes met lekkers en wat leuks, voor de juffen en meester chocolaatjes.

Natuurlijk heb ik nog wat leuke kadootjes gemaakt:


 Kyra gaat vanaf volgende maand op zwemles, een handdoek met naam is dus reuze handig!! En met geplastificeerd katoen maakte ik een zwemtas. Het idee deed ik op tijdens Kreadoe bij tafeldekken


En op verzoek van Kyra maakte ik ook een naamstempel, ik hoop dat ie in de smaak valt!!

Tot mijn grote schrik bedacht ik me (tijdens deze drukke kadootjes maken) dat ik helemaal geen feestjurk had gemaakt... zo stom van mezelf want dit is inmiddels wel een beetje traditie geworden...  Hopelijk denkt ze er niet aan bij het zien van al deze leuke dingen!

Nou wens me maar sterkte voor morgen... ik zal knutsel creaties snel showen!!

Tot snel,

Liefs Marcella

zaterdag 3 november 2012

Hij valt in de smaak!!

Esmeetje was zo blij vanochtend met haar jurk!! Ik heb hem aan de zijkant nog even iets ingenomen en de zoom erin gemaakt.


Haartjes mooi gedaan...



En ze is klaar voor het feestje! Ons neefje en nichtje zijn jarig en dus maakte we ook 2 mooie kaartjes:


En natuurlijk wilde ook Kyra ook op de foto met haar nieuwe jurk




Dat was het weer!! Tot snel,

Liefs Marcella

vrijdag 2 november 2012

Xenodie voor Esmee

Van de zomer kocht ik al dit leuke stofje bij de lapjesmarkt en nog steeds had ik hem niet gebruikt. De jurk zat al wel in mijn hoofd (plannen genoeg) maar het maken schoot er toch steeds bij in.

Afgelopen week was Esmee erg ziek en moest zelfs even naar de spoedeisende hulp.. Gelukkig is ze weer opgeknapt al is ze nog wel een beetje vermoeid. Reden genoeg vond ik om nu toch maar eens aan de slag te gaan...

Dit is het resultaat, het ging verbazingwekkend snel eigenlijk! Morgen alleen nog even de zoom op maat maken en kijken of ze bandjes in haar nekje of op haar rugje wilt.


Ik ben heel benieuwd wat ze ervan vind morgen! Ik gebruikte het Elodie patroon voor de rok en de Xenia voor de bovenkant (beide van farbenmix)

Tijdens de voorbereidingen zat ze er met haar neus bovenop!! En werd al vrolijk van het stofje. (Al was wel erg druk met haar kind en fruitje)



Vorige week maakte ik nog een kadootje voor vrienden van ons, hun zoontje werd 1 jaar.




Zondag ga ik gezellig naar de Kreadoe!! Ik kan niet wachten heb er zo'n zin in!!

Tot snel,

Liefs Marcella