vrijdag 18 juli 2014

Kraamkadootjes

Afgelopen tijd maakte ik deze knisper naam doekjes. Er waren weer een boel kleine knapperds geboren!!

woensdag 16 juli 2014

Nieuwe caravankussens

In de afgelopen twee avonden maakte ik nieuwe kussen voor de caravan! ! Stofje van Ikea.

Wat frist dat de boel enorm op! Bijna jammer om er een bed van te maken.

vrijdag 4 juli 2014

Update!!

Eindelijk weer tijd om te haken, naaien en bloggen. Zo fijn!!

Als eerste haakte ik mn zigzag af en naaide er een achterkant tegenaan. Ik ben er zo blij mee, hij is lekker groot. En ik geef toe dat ik deze veel leuker vind dan de hoes van Ikea die er eerst omheen zat...



Ook ontving ik van de week de haakswap van onze haakgroep op Facebook. Ik ben er reuzeblij mee, die kleurencombi is helemaal goed!! Of mijn swap in de smaak is gevallen weet ik niet want helaas is die nog niet aangekomen....


Mijn nieuwe omslagdoek is al even af, eerlijk gezegd was ik hem helemaal vergeten te showen... Maar hier is die dan. Ik gebruikte het standaard patroon voor een omslagdoek. Ook Kyra vind hem erg leuk en vroeg me ook een omslagdoek voor haar te haken in plaats van een nieuwe poncho. Ook de kapstok vrolijkt helemaal op met de lieve kleurtjes.




En als laatste heb ik eindelijk een in the hoop patroon geprobeerd voor mijn borduurmachine. Nadat ik eerst een te grote voor mijn huidige ringen had besteld (flink balen natuurlijk) bestelde ik deze bij Ginihouse. En dat kiezen viel al niet mee hoor!! Wat hebben ze daar mooie dingen!!



Het leuke aan deze kleine clutch is dat je je kleine stukjes stof hier prima voor kan gebruiken. Het is een heel handig dingetje. Mijn conclusie is in the hoop is echt heel leuk en makkelijk te doen (zelfs in het duits)

Nu dan eindelijk genieten van de zon!! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekeind toe!

Liefs Marcella