maandag 25 mei 2015

Winactie en boekreview van Haken en Sfeer

Lieve lezers,

Een nieuw boek in de haakwereld, Haken & Sfeer. Hebben jullie er al van gehoord? Lees snel verder en kom er alles over te weten. En beter nog... maak kans om het boek te winnen!!



Haken & Sfeer, een boek van Mireille D'hous en Leonie Schellingerhout (bekend van het Wolcafé). In het boek vind je meer dan 25 haakprojecten, verdeeld in vijf thema's. Stad, Picknick, Thuis, Markt en Strand. Stuk voor stuk even leuk! Voor ieder wat wils, een beginner vindt hier leuke projecten maar ook de gevorderde haakster kan hier een uitdaging vinden.

Ik werd verliefd op de mooie foto's!! Wat een sfeer! Het zijn mooie kleurrijke foto's die je een instant zomergevoel geven. Lastig om een beginproject uit te kiezen omdat ze allemaal zo leuk zijn. Tijdens het doorbladeren schrokken de grote stukken tekst mij een beetje af, maar wat bleek, de hele patronen zijn uitgeschreven. Even wennen maar uiteindelijk heel handig! Zo kan iedereen begrijpen hoe te haken.

Hieronder een korte impressie van het boek.










Ondertussen heb ik een watermeloen sleutelhanger gemaakt en kan ik niet wachten om te beginnen aan de mooi gekleurde omslagdoek.

Klik hier om het boek te bestellen, voor 14,95 exclusief verzendkosten.

Maar nog veel leuker, laat hier een reactie achter voor 15 juni a.s. en maak kans om dit leuke boek te winnen! Een linkje op je blog zou leuk zijn maar hoeft niet perse.

Veel liefs Marcella

dinsdag 19 mei 2015

Lang weekeind Duitsland

Traditiegetrouw zijn we met Hemelvaart weer naar Duitsland gegaan. We komen er al jaren met veel plezier!


Heerlijk genieten van de zon, elkaar en de mooie omgeving. We hebben gewandeld, gezwommen, gekletst en heerlijk gegeten!! 









De kindjes konden naar hartelust spelen met neefjes en nichtjes, in de speeltuin maar vooral bij de rivier. Met de schepnetjes en emmers waren ze enorm druk! En zoals elk jaar ging ook dit veel te snel...

Liefs Marcella 





woensdag 6 mei 2015

Update

Afgelopen week aten we een ijsje in de zon en keken we vliegtuigen bij Hilversum AirPort.


Maakte ik nog een verlaat kraamkadootje, een knisperdoekje met naam.


Ook haakte ik een leuke broche, een beetje kleur op m'n zwarte wikkeljurk. Kreeg ik een mooie ketting van m'n oma, de aanleiding was verdrietig maar ik zal hem vaak en vol trots dragen!


En haakte ik de poncho van Jasmijn af.


En kwam een kuikentje uit in de broedmachine van ons neefje, hopelijk komt dit kleine schatje snel bij ons!



Jeetje, dat was het wel geloof ik!! Ondertussen heb ik weer een hele boel nieuwe ideetjes opgedaan, lang leve social media want je zou je maar vervelen!! 

Liefs Marcella