woensdag 9 april 2014

Tirion Creatief

Onlangs vulde ik via Facebook een enquête in voor Tirion naar aanleiding hiervan werd ik uitgenodigd voor een panelgesprek.

Vanmiddag reisde ik (het enorme eind ;-) ) af naar Tirion Creatief te Utrecht. Daar aangekomen waren er nog negen creatievelingen. Heel leuk om te zien dat wij creatieve mensen van alle leeftijden en soorten zijn. Een hele leuke club dames in gesprek over boeken, patronen, social media en vooral hoe wij dit zien en ook hoe we het zouden willen.

Het is leuk om te horen hoe verschillend over dingen gedacht word. De een houdt meer van een nieuwsbrief  vs. Facebook en de ander juist weer van een blog. We waren het over het algemeen over een ding eens, we zijn gek op boeken!! Vinden een inkijkexemplaar online heel fijn maar bekijken een nieuw boek ook heel graag even live voordat we het kopen. Winacties en boekreviews zijn ook een fijne manieren om mee te doen en kennis te maken met nieuwe boeken.

Na bijna twee uur zat het erop en gingen we naar huis met een leuk tasje:


Het boekje "Knittergekke brei-ideeën" zou ik zelf nooit gekocht hebben (ik ben namelijk geen held in breien), maar wat schepte mijn verbazing?! Het gaat om breien met de knifty knitter. Heel leuk, dat wilde ik altijd al eens proberen.

En dan nog even iets anders, afgelopen maandag haakte ik mijn kussenhoes af. Als garen gebruikte ik de restjes van mijn deken. Het patroon komt uit het boek "Haken & Kleur" 


Dan ga ik nu verder met de Koningsdag elastiekjes, de meisjes kunnen deze verkopen tijdens de kindervrijmarkt.

Liefs Marcella


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo eens mee te mogen praten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuke middag en ook nog verwend worden met dit gave pakket.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kussen geworden en wat leuk dat je bij het panelgesprek was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nog eens leuk zeg! Je kussen is mooi! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen