maandag 29 september 2014

Workshop data

Nu de website online is en begint te lopen is het tijd om data in te plannen voor workshops!! De avonden zijn alweer donker en langzaam aan wordt het kouder. Reden genoeg dus om te haken. De workshop vinden plaats in Hollandsche Rading (centraal tussen Utrecht en Hilversum)

Basis
We beginnen met een workshop basis. Op 21 oktober van 20.00 tot 22.00 uur leer je de basissteken van het haken. Denk hierbij aan losse, vaste, halve vaste, half stokje en stokje.

De kosten zijn 20 euro per persoon en dit is inclusief bolletje Larra naar keuze, fijne haaknaald (Knitpro Waves) en koffie, thee en lekkers!

Poncho
Daarna geef ik een workshop poncho haken. Tijdens deze avond leer je de opzet van een poncho en haken we al een heel eind, natuurlijk krijg je je poncho niet in 1 avond af en dus krijg je het patroon mee naar huis zodat je deze thuis kan afmaken.

De kosten zijn 22 euro per persoon en dit is inclusief 4 bollen Roma naar keuze, fijne haaknaald, koffie, thee en lekkers.

Mutsenavond
En natuurlijk kan een muts niet ontbreken tijdens de koude dagen. Deze avond maken we een basis beanie, kindermaatje of voor jezelf.

De kosten zijn wederom 20 euro per persoon en dit is inclusief 2 bollen Roma naar keuze, fijne haaknaald, koffie, thee en lekkers.

Maximaal vijf deelnemers per avond, geef je snel op!! Via mail, website of facebook.

Liefs Marcella

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je workshops gaat geven.. Heel veel suc6.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen