woensdag 18 november 2015

Boekreview en winactie! Amigurumi & Monsters

Lieve allemaal,

Daar ben ik weer met een nieuw boekreview en winactie. Dit keer gaat het over Amigurumi & Monsters, het nieuwe boek van Tessa van Riet - Ernst. Uitgegeven door Kosmos Uitgeverij (ISBN 9789043918244)

Tessa van Riet-Ernst is een bekende haakster in haakland. We kennen haar natuurlijk van haar vele amigurumi en zoomigurumi boeken. Dit keer is het thema monsters, gelukkig geen enorme griezels maar hele leuke monstertjes met schattige details zoals een beertje, zwemband en bezem. Het boek kwam rond Halloween uit en dit is echt perfect voor die tijd van het jaar. Al weet ik zeker dat de kinderen hier het hele jaar dolgelukkig mee zijn.In het boek staat 15 monsters, van Frankenstein tot mummies en heksen. Ik ben zelf helemaal weg van Morrison het monster, deze vind je ook op de omslag. Zoals we gewend zijn van Tessa staan er veel stap-voor-stap foto's en een duidelijke omschrijving bij de patronen. Voor en achterin het boek vind je ook nog uitleg en tips bij het haken. Hierdoor is het boek geschikt voor beginners en gevorderden.Al met al een heel leuk boek! Voor de echt verzamelaar een absolute must-have! Hier kan je het boek snel bestellen. Tevens kan je daar het "filmpje" bekijken van alles monsters.

Ook erg leuk, ik geef 1 exemplaar van het boek cadeau!! Laat hieronder een reactie achter voor 25 november en wie weet ben jij de gelukkige!!

Lieve groeten Marcella


12 opmerkingen:

 1. Lijkt me een superleuk boekje! groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was het verkeerde account haha.
  Nogmaals groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk!!!! Staan vast geweldige patroontjes in voor de mannen... Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mne een erg leuk boek ik wil graag kans maken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt als heerlijk binnen op de bank gezellige monsters haken, terwijl het buiten tekeer gaat. Lijkt mij erg leuk! Groetjes Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me een superboek! Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou ze allemaal wel willen haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een geweldig boek! Eindelijk een haakboek voor jongens... Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja! Die zou ik graag willen winnen! Kan ik iets leuks maken voor mijn zoontje! X

  BeantwoordenVerwijderen